jueves, 19 de abril de 2012

Expo Violeta


                  Născută în urmă cu 40 de ani în Craiova, Violeta a descoperit încă din copilărie faptul că arta este un har care sălăşluieşte în interiorul persoanei, că înseamnă să simţi ceea ce nu poţi descrie în cuvinte, ci numai în imagini. Acest har este moştenit de la tatăl său, căruia, de asemeni, îi plăcea să deseneze. Atunci când Violeta pictează, în interiorul său se aşterne liniştea, care îi permite să se deconecteze de la realitate.
              Destinul a adus-o în Spania în oraşul Cuenca, unde s-a stabilit. Aici, după o pauză impusă de diferite dificultăţi personale, încearcă, prin intermediul a diferite cursuri, să-şi continuie perfecţionarea artistică, având ca plan de viitor conti-nuarea studiilor la Facultatea de Bellas Artes din Cuenca, visul său din copilărie.
                Toţi acei care cunosc operele sale, descriu stilul său ca fiind unul special, fin şi cu multe detalii. Îi place mult uleiul, pentru că se poate amestecurile de culori se pot obţine uşor şi cu o infinitate de variabile, însă realizează desene şi utlizând creta-pastel, creion sau acrilice.
                 În actualitate lucrează portrete, peisaje sau reproduceri ale pictorilor faimoşi, în special Van Gogh, Velasquez sau Boticelli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario